Free songs

SAYGIDEĞER ÜYELERİMİZ,

msimsekMilattan  2000 yıl öncesinde Etiler döneminden bu yana , kesintisiz kadim  medeniyetlere ev sahipliği yapmış güzel memleketimiz , kültür kenti Şebinkarahisar’ın temiz kültürünü , yine kültürlerin başkenti İstanbul’da  yaşatmaya çalışan 50 yıllık bir hizmet çınarının dal ve yapraklarıyız.

Kimler gelmiş, kimler geçmiş, bu köklü kurumdan. Bu güzide derneğin kurulmasına vesile olanlara, kuranlara, yönetenlere , yaşatanlara, destekleyenlere selam olsun.Onlardan başta Kurucu Dernek Başkanımız merhum Sebahattin Tönük Beyefendi  olmak üzere , tüm ahirete intikal edenlere Allah ‘tan rahmetler diliyoruz.Mekanları cennet olsun.Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.Sağ olanlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyoruz.Yine bu hizmet çınarının bu günlere gelmesinde emeği geçen görev yapmış tüm dernek başkanlarımıza,yönetim ve denetim kurulu üyelerimize de şükranlarımızı saygılarımızı sunuyoruz.Hepsinin emeklerine sağlık.Bu güzel eserin 50. Yılında , bu emeklere sahip çıkmanın mutluluk ve gururunu taşıyoruz.

Şahsım ve ekibim , güncel tabirle Sivil toplum Kuruluşu, daha öncesinde Dernekçilik ve daha öncesinde Cemiyetçilik kelimesinin kökeni olan birlik ve beraberliğe inanan ve bunu sadece lafta değil özünde de yaşayan insanlarız.Madden ve manen meşakkatli ve yorucu bir faaliyet olan dernekçilik faaliyetini her birinin gönül eri olduğuna inandığım ekip arkadaşlarım gönüldaşlarımızla yerine getirip manevi hazzını yaşamaya gayret ediyoruz.Bu çerçevede tüm camiamız insanlarından  toplumsal dayanışmamızın daha üst seviyeye çıkması, temel sorunlarımızın çözümü  için destek bekliyoruz.Bizlerin bu faaliyetleri gönüllülük esasıyla bila bedel , memleket sevgisi ve vefa hissiyle  yaptığımızı ve her birimizin ailevi ve mesleki sorumluluklarımızın olduğunu ve profesyonel olarak dernekçilik uzmanı olmadığımızı da her zaman düşünmenizi istirham ediyoruz.

Toplumsal yaşamın büyük değişimler gösterdiği, bilgi toplumu denilen bir sürecin yaşandığı bu günlerde camiamızın bir penceresi olacak internet sitemizin güncel ve verimli bir hizmet verebilmesi için hepinizin desteğine, beğenisine ve yapıcı özeleştirisine ihtiyacımız var. Lütfen görüş ve önerilerinizi , projelerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin.

İnsan için en büyük zenginliğin geride bıraktığı güzel anılardan, hayır , hasenat ve hizmetlerden oluşan hoş bir sada olduğu düşüncesi ile gönüller yapma gayretindeyiz. Niyetimiz hayır ve akıbetimizin de hayır olması temennisi ile bu kutsal vazifelerde herkesi görev yapmaya davet ediyoruz.Unutmayalım ki birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır.

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ADINA ,

DERNEK BAŞKANI