Free songs

by :
comment : 0

Saygıdeğer Şebinkarahisarlılar;

Her yıl geleneksel olarak dar çerçevede gerçekleştirdiğimiz iftar programımızı 50. Yıl münasebeti ile daha fazla hemşerimize ulaşmak için geniş katılımla sokak iftarına çevirdik.

Şebinkarahisar Vakfı ile ortak organize ettiğimiz iftarımız Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Prof.Dr.Necmettin Erbakan Parkı’nda gerçekleştirilmiştir.Ataşehir Belediyesi’nin park içerisindeki masa , sandalye ve ses sisteminde destek verdiği organizasyonumuzda katılımın oldukça yoğun olması sebebiyle 1000 kişi için organize edilmiş masa sandalyelere dışarıdan ilaveler gerçekleştirilmesine rağmen yeterli gelmemiştir.Organizasyon boyunca yaşanan eksik ve aksaklıklardan ötürü hoşgörünüze sığınıyoruz.

Sabahın erken saatlerinde iftar alanında çalışmalar başlamış gerekli düzenlemeler, hazırlıklar yapılmıştır. Hemşerilerimizde sohbet imkanı bulmak adına alana erken saatlerde gelmeye başlamışlardır. Programımız Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlamış ezanın okunmasıyla birlikte dualarla devam etmiştir. Rahmet ve bereket ayı olarak nitelendirilen Ramazan ayında  Altınkaşık firmasının hazırlamış olduğu  iftar yemeği ardından Dernek Başkanımız Av. Hakan Özbay selamlama konuşması gerçekleştirdiler.Genel olarak hemşerilerimizden istek ve taleplerde bulundular. Geçtiğimiz yıl 153 öğrenciye burs veren derneğimizin bu yılda çalışmalara başlamış olduğunu, hemşerilerimizinde her yıl olduğu gibi bu konuda duyarlılık göstererek desteklerini esirgememelerini, ramazan ayı ve ertesinde bu hususta çeşitli ziyaretlerde bulunacaklarını belirttiler. 5.Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivaline dernek olarak vereceğimiz desteklerden bahsederek coşkulu şekilde geçmesini arzuladıklarını belirttiler.Derneğimizin gerçekleştireceği 50.yıl şöleni ve faaliyetleri hakkında bilgiler vererek destek sağlayan Mahalle ve Köy Dernek Başkanlarımıza ve ilçemizin tüm STK’na teşekkür ettiler.Ardından  Vakıf Başkanımız Avni İşcan selamlama konuşmalarını gerçekleştirerek katılan tüm hemşerilerimize teşekkürlerini, birlik beraberliğimizin daim olmasını temenni ettiler.

Gerçekleştirdiğimiz bu  iftar programımızda Ataşehir Belediyesi ile irtibatımızı sağlayan Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Gürbüz Ekinci ve iftar yemeğimize katkı sağlayan Ocak Kalıp Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Ocak’a vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür edilmiştir.

Şebinkarahisar Belediye Başkanımız Şahin Yılancı gerçekleştirdiği konuşmasında; ilçemiz adına önemli haberler verdiler.İlçemizde bulunan Anadolu Öğretmen Lisesi’nin Fen Lisesi’ne dönüştürüldüğünü , ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın artık ilçemizde de gerçekleştirileceğini belirttiler.

1-2-3 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek 5.Şebinkarahisar Kültür, Sanat ve Ceviz Festivaline bütün Şebinkarahisarlıları davet ederek, program hakkında kısa bilgiler verdiler.

Hemşerimiz Ak Parti Milletvekili Ünal Kacır konuşmalarında, büyük duyarlılıklarla hizmet veren derneklerimizin bu tip organizasyonlarla özellikle hemşerilerimiz arasında birlik beraberliği üst seviyelere taşıdıklarını dile getirdiler.

Gençlik Kollarımız tarafından havai fişek gösterisi gerçekleştirildi, dilek balonları uçuruldu.

Gerçekleşen konuşmaların ardından Yöremiz Sanatçısı Nurettin Bay sahne aldılar.

İftar programımıza; AK Parti İstanbul milletvekili Ünal Kacır, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Emniyet Müdürü Mehmet Hasbal, Salih Kacır, Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Gürbüz Ekinci ve yönetimi, , Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Eski Dernek Başkanları Kazım Aydınalp, Müslim Eriş , Şenel Güneş , Mustafa Koca, Yücel Kısa, Şebinkarahisar Sanayici  ve İş Adamları Dernek Başkanı Bora Kılıç ve yönetimi, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşçan ve yönetimi, ŞEBDER Başkanı Prof. Dr. Tayfun Yücel, Giresun federasyonu yönetim kurulu üyesi Temel Bilecen , Kocaeli Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı İlhan Avutman ve yönetimi, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Veysel Yeşil, Çamoluk Dernek Başkan Yardımcısı Kadir Alegöz,Mustafa Bayındır ve Mevlut Düz, Üsküdar Anadolu Hastanesi Müdürü Haydar Akın ,Sanatçılarımız Nurettin Bay, Yasin Yeşil,Yerel Basınımızdan Şebin Medya Sadi Toygar,Şebin Haber Serkan Çiftçi,Şebinkarahisar Haber Hami Yıldırım,Giresun Dergisi Remzi Mamaşoğlu, Şebin Gündem İlhan Çabukol, Şebinkarahisar Mahalle ve Köy Dernek Başkanlarımız katılmıştır.

Ulaşım noktasında destek veren Sarıyer Belediyesi,Kağıthane Belediyesi, Sultanbeyli Belediyesi’ne; İftar alanının düzenlenmesi ve ses sistemi noktasında destek veren Ataşehir Belediyesine, Ataşehir Belediyesi ile irtibatımızı sağlayan Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Gürbüz Ekinci ve iftar yemeğimize katkı sağlayan Ocak Kalıp Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Ocak’a, nakliye konusunda yardımcı olan Örencik Köyü Dernek Başkanı Dursun Aydın’a , havanın sıcaklığına rağmen uzaktan yakından bizlerle aynı sofrayı paylaşan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.

İFTAR YEMEĞİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ / HABER MERKEZİ